رکود اقتصادی – رکود اقتصادی ایران

رکود اقتصادی موضوعی هست که سالهاست موضوع صحبت خیلی از افراد جامعه شده است، سمینار های وبرنامه های زیادی برگزار شده است تا از رکود اقتصادی خارج شویم، نه در تنها در ایران بلکه در کل جهان موضوع بسیار پر مخاطبی هست و افراد زیادی با آن درگیر هستند. با توجه به اینکه من (ایمان برجی ) سالهاست در مورد موضوع موفقیت مالی تحقیق و بررسی می کنم و در این حوزه آموزش می دهم قصد دارم در این مقاله در مورد این مووضع بسیار مهمی که ذهن خیلی از افراد را درگیر کرده است صحبت کنم.

معنای رکود اقتصادی چیست ؟

رکود اقتصادی یعنی چی ؟ بگذارید ابتدا تعریف سایت ویکی پدیا را در این مورد ببینیم:

ویکی پدیا : «پرشدن بازار از کالاهائی که مشتریِ ندارد»

تعاریف متفاوتی ممکن است که از این عبارت شنیده باشید، رکود اقتصادی به طور ساده یعنی اینکه درآمد، تولید و یا فروش کالا و خدمات کاهش پیدا کند.

اما آیا اصلا دانستن اینکه رکود به چه معنا هست مهم است، به نظر من که اصلا مهم نیست و پیشنهاد میکنم دنبال تعاریفی که بیشتر ذهن شما را به سمت موارد منفی می برد نباشید.

رکود اقتصادی

آیا رکود اقتصادی در ایران وجود دارد ؟

خیلی از افراد در ایران معتقد هستند که الان در دوران رکود اقتصادی قرار داریم و این موضوع باعث شده است که میزان فروش و تولیدمان کم شود، اما خب در همین شرایط افرادی هستند که اوضاع کسب و کار و درامد خیلی خوبی دارند. و به اصطلاح رونق اقتصادی را تجربه میکنند. باید چه چیزی را باور کرد؟ رکود یا رونق ؟

آیا همه دچار رکود اقتصادی می شوند ؟

اگر واقعا رکود در ایران و جهان وجود دارد پس چرا همه دچار این موضوع نمی شوند؟ چرا فقط عده ای خاصی با رکود برخورد می کنند؟
با دیدن کسب و کار های مختلفی در جامعه مخصوصا کسب و کار های نوپا و جدید که بسیار رشد کرده اند و روز به روز درادم های بالاتری را بدست می آورند می توان به این نتیجه رسید که رکود برای همه وجود ندارد.

در واقع می توان این طور گفت که همیشه هم رونق هست و هم رکود، اما رکود اقتصادی برای عده ای خاص و رونق اقتصادی برای عده ای دیگر.

رکود اقتصادی

چگونه از رکود اقتصادی خارج شویم ؟

می خواهم شما را با مفهوم جدیدی آشنا کنم و آن این است که : ما هر چیزی که در زندگی تجربه می کنیم به واسطه فرکانس ها و ارتعاش های ذهن خودمان است.
به واسطه قانون جذب ، انرژی های مشابه همدیگر را جذب میکنند، افکار و باور های ما دارای ارتعاش و انرژی هستند و انرژی های مشابه خود را جذب میکنند.
به این معنا هست که هر فکری و باوری که ما داشته باشیم، یک فرکانس به جهان هستی ارسال می کند، و آن فرکانس اتفاقات، شرایط، ایده ها، افراد و نتایجی را که کاملا منطیق و مشابه آن فرکانس هستند را به زندگی ما دعوت میکند.
اگر باور داشته باشیم که رکود اقتصادی وجود دارد، مشتری کم شده است و …. اتفاقات و شرایطی کاملا همین شکلی از جنس رکود را جذب میکنیم.
اگر باور و فکری بر اساس وفور نعمت و افزایش ثروت داشته باشیم، رونق اقتصادی را جذب میکنیم.
شاید بپرسید که پس شرایط چامعه چه میشود؟
می خواهم این را بدانید که چیزی به نام واقعیت وجود ندارد، واقعیت آن چیزی هست که شما باور میکنید، اگر واقعیت جامع هرا باور کنید یعنی همان چیزی که همه میگویند مثل رکود اقتصادی را ، شما هم همین واقعیت را در زندگی خود تجربه خواهید کرد، اگر چیز بهتری را باور کنید، موضوعی که به شما کمک میکند، واقعیت شما متفاوت می شود.

پس اگر واقعیت جامعه را باور کنید واقعیت شما هم می شود. اگر رونق اقتصادی را باور کنید، واقعیت شما رونق اقتصادی میشود.

مدت ها است که من دارم واقعیتی متفاوت از عموم مردم را تجربه می کنم، مدت ها است که فقط رونق اقتصادی را در زندگی و کسب و کار خود می بینم.

تمام زندگی این نکته است که : جهان آیینه باور های ماست. باید ابتدا ذهنیت خودمان را نسبت به هر ثروت و بازار تغییر دهیم تا نتایج زندگی ما تغییر کند.

راهکار:

راهکار برای اینکه رونق را در کسب و کار خود تجربه کنیم این هست که:

  • ابتدا خواسته هایمان را در حوزه کسب و کار و مالی بنویسیم
  • تمام توجه خودمان را بر روی آن خواسته قرار دهیم
  • باور های فراوانی و ثروت را در ذهن خود ایجاد کنیم
  • به چیزی به نام رکود اقتصادی توجه نکنیم

پیشهادی برای شما

یشنهاد من استفاده از فایل آموزشی از رکود تا رکورد اقتصادی است. این فایل آموزشی ویدیویی کاملا به این موضوع به صورت فایل ویدویی + فایل صوتی پرداخته شده است که چطور از شرایط بد اقتصادی بتوانیم با انجام دادن تمریناتی توجه و باور های خودمان را روی ثروت و رونق قرار دهیم.

آیا دوست دارید که رونق اقتصادی را تجربه کنید ؟ پیشنهاد میکنم همین الان روی لینک زیر کلیک کنید.

رکود اقتصادی

می خواهم رونق اقتصادی را تجربه کنم

۱۱ دیدگاه. همین الان خارج شوید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.